RIPPLE-XMR

Što je XRP?


XRP je digitalno sredstvo stvoreno za plaćanja. To je izvorno digitalno sredstvo na XRP knjizi – open-source, bez dozvole i decentralizirana tehnologija blockchaina koja može podmiriti transakcije u roku od 3-5 sekundi.

XRP se može poslati izravno bez potrebe za središnjim posrednikom, što ga čini prikladnim instrumentom u premošćivanju dvije različite valute brzo i učinkovito.

Kako se koristi XRP?


Brži, jeftiniji i skalabilniji od bilo kojeg drugog digitalnog sredstva, XRP i XRP Ledger koriste se za pokretanje inovativne tehnologije u čitavom prostoru plaćanja.

Ripple je fokusiran na tehnologiji izgradnje kako bi se omogućio oslobađanje novog uslužnog programa za XRP i transformacija globalnih plaćanja. Treće strane također provode ostale slučajeve uporabe koji se odnose na XRP.

RippleNet

Korisnici RippleNet-a mogu koristiti XRP za prikupljanje likvidnosti u prekograničnim transakcijama, umjesto unaprijed financiranja – osiguravajući trenutačno poravnanje, niže naknade za razmjenu i učinkovitiju upotrebu obrtnog kapitala.

https://ripple.com/xrp/#