BESPLATNI NAČINI ZARADE

Revuto je prvi projekt na Cardanu, a dolazi “iz radionice” Hrvatskog startupa. Za sretan početak projekta dijele besplatne tokene i mogućnosti za najranije korisnike. 10 prvih besplatnih tokena možete ostvariti klikom i registracijom na link revuto.com/invite/filid376a2

Revuto će imati cashback opcije, svoju aplikaciju, sarađivat će sa svojim korisnicima i svi se nadamo probiti na tržište.
Za više informacija možete pogledati njihov sajt -> Revuto i tu naći sve potrebne informacije.

Uskoro počinje i prodaja te aplikacija, a redakcija coin.ba im želi svu sreću u projektu!

 

 

HONEYGAIN!

5$ SVIMA!

Slično kao i IPRoyal, honeygain također prodaje višak Vašeg interneta koji trenutno ne koristite i za to Vas plaća bez da išta morate raditi! Pasivno! Ne usporava Vam ni internet ni uređaj budući da prodaje samo onoliko koliko može, a da vi nemate nikakve smetnje, a aplikacija također ne troši ni bateriju što ćete se i sami uvjeriti!
Korištenjem našeg linka dobivate 5$ u startu koje ćete moći podignuti na Paypal, ili Bitcoin na koji god wallet želite što Vam svakako preporučavamo!
Najbolja stvar kod ove aplikacije je da radi i na Android telefonima uz računare/laptope, te možete koristiti 2 uređaja na istom internetu za duplu zaradu i imate svakodnevni bonus od 0.01$ do 10$ koji se ažurira svakih 24h. Možete koristiti i stare mobitele koje ne koristite, a možete spojiti do 10 uređaja na jedan profil!

Aplikacjia je besplatna i ne zahtijeva nikakvo znanje niti ulog, samo je skinete na svoj uređaj sa i odabere onu verziju koja Vam treba.

Linkhttps://r.honeygain.me/FILIP17A55

Sretno svima!

 

CRYPTO TAB BROWSER!

Besplatna pasivna zarada bez uloga!
Svakodnevno svi surfamo sat, dva, tri, neki i mnogo više.. Zašto taj period surfanja ne biste pretvorili u period zarade?
Lagan i jednostavan način – Cryptotab browser je ono što Vam treba!

Budući da svakako surfate svakodnevno koristeći razne programe poput Google chrome, Opera, Safari, Mozila itd. i ne zarađujete ništa, zašto ne biste koristili Cryptotab browser i počeli zarađivati. Program je jednostavan, besplatan i omogućava zaradu.
Skinete aplikaciju, upalite mining/rudarenje i započnite sa zaradom!

Najbolja stvar kod Cryptotab browsera je to što zarađujete i prilikom poziva drugih u aplikaciju i dobivate postotak od njih te njihovih prijatelja tako da se krug širi i svi imaju direktnu zaradu.

Registracija je besplatna i pokrenite se odmah sada i krenite zarađivati Vaš bitcoin koji će svakako rasti u nebo , a samim time i Vaša zarada!
Sretno svima!

Link: https://cryptotabbrowser.com/22656957 

 

BESPLATAN NAČIN PASIVNE ZARADE BEZ ULOGA _- IPROYAL

Aplikacija koristi višak Vašeg interneta koji trenutno ne koristite i za to Vas plaća, bez da morate išta uložiti ili raditi.
Plaća 0.20$ za svaki GB interneta i novac možete dignuti čim on dođe to 1$. Isplate su moguće na Paypal ili Bitcoin.

Besplatno se registrirajte klikom na link https://iproyal.com/pawns?r=welcome2021 .
Registrirate se, skinete program na Vaš laptop/računar i pustite da radi svakodnevno u pozadini.
Dostupna je i Android aplikacija koju možete skinuti sa stranice na linku kako biste mogli zarađivati svih 24 sata dnevno bez da Vam laptop/računar radi cijelo vrijeme.

Također savjetujemo i ubacivanje programa u startup/polazne programe tako da kadgod upalite Vaš laptop/računar on automatski i pali aplikaciju IPRoyal kako biste započeli sa zaradom. To možete uraditi klikom na windows gumb , upisivanjem run/pokreni, te upisivanjem “shell:startup” , tu kopirajte prečac aplikacije i svaki put kada upalite Vaš uređaj, zarada počinje bez kašnjenja! Uskoro stiže i mobilna aplikacija tako da krenite na vrijeme da budete spremni i za aplikaciju i duplu zaradu!

Sretno Svima!