Altcoini na Pragu Procvata: Signaliziraju Li Grafikoni Promjenu na Tržištu?

Uncategorized

Analitička tvrtka za kriptovalute, Layergg, nedavno je istaknula nekoliko altcoina za koje predviđa skori ulazak na platformu Binance. Napominjući izuzetnu stopu uspješnosti Binance Labsa u usporedbi s drugim rizičnim kapitalistima, Layergg vidi velik potencijal za ove projekte. U svjetlu nedavnih promjena na tržištu, 11. travnja, analitičar poznat kao Rekt Capital zabilježio je da tržišna kapitalizacija altcoina ostaje stabilna na 315 milijardi dolara unatoč padu cijene Bitcoina.

Kripto trgovci sada sa posebnim interesom promatraju altcoin tržište zbog potencijalno većih prinosa. Povijesno, cijene altcoina obično zaostaju za Bitcoinom, ali trenutni grafikoni, uključujući tržišnu kapitalizaciju i dominaciju Bitcoina, mogu sugerirati nadolazeću sezonu bikova za altcoine. Crypto Nova, analitičar, ukazuje na važnost oscilacija u dominaciji Bitcoina kao predskazatelja kada altcoini mogu započeti svoje značajnije rastuće trendove.

Dodatno, analitičar Titan iz Crypto-a nedavno je podijelio svoje mišljenje kako osobno vjeruje u skoru novu sezonu za altcoine. Pritom se osvrnuo na Ichimoku tehnički indikator kao ključni faktor u predviđanju promjene dominacije na tržištu. Kevin Svenson, još jedan utjecajan analitičar, svojim je pratiteljima na X platformi otkrio da je tržišna kapitalizacija altcoina postavljena za “masovni skok”, posebno nakon događaja poput prepolovljenja Bitcoina, kada fokus tržišta obično prelazi na alternativne kriptovalute.