Buduće zvijezde Binancea: Kripto projekti spremni za listanje

Uncategorized

Analitička tvrtka specijalizirana za kriptovalute, Layergg, nedavno je objavila popis alternativnih kriptovaluta za koje procjenjuje da bi uskoro mogle biti listane na platformi Binance. Napomenuli su kako Binance Labs, investicijska grana Binancea, ima impresivnu stopu listanja svojih investicija na glavnoj burzi, sa stopom od 20% za altcoine u koje su investirali. Layergg je prepoznao nekoliko projekata iz portfelja Binance Labsa koji trenutno nisu dostupni za trgovanje na Binanceu, predviđajući im visok potencijal za buduće listanje:

Projekti na Rubu Listanja na Binance:

LayerZero: Očekuje se izdavanje tokena u prvom polugodištu.

Xterio: Sa skorom najavom Layer-2 lanca i umjetne inteligencije, Xterio dobiva na važnosti, posebno jer Binance favorizira Layer-2 i igračke sektore. Korisnicima je također omogućeno stjecanje XP-a putem interakcije na Discordu.

dappOS: Nedavna najava o dodatku Polychaina u financijski krug od 15 milijuna dolara podiže šanse za listanje. Zajedničke investicije Binancea i Polychaina često rezultiraju listanjem projekata s investicijama preko 15 milijuna dolara.

Ultiverse: Ovo je projekt s velikim šansama za listanje, posebno zbog planiranog ULTI airdropa za držaoce NFT-a u suradnji s Binance Web3 novčanikom, zakazanog za 9. travnja.

Gomble: Nakon ponovne investicije Binancea u posljednjem krugu financiranja, Gomble najavljuje OG Spaceship NFT aukciju za sredinu travnja s planiranom distribucijom G altcoina NFT držaocima.

Tabi: Nakon objave o Modular Cosmos Gaming Tier-1, Tabi je također na radaru za moguće listanje. S novim društvenim projektima i aktivnostima, te velikim brojem pratitelja, Tabi je atraktivan kandidat za Binance.

Initia: Ovaj projekt obuhvaća L2 + MoveVM + EVM platforme s planiranim početkom incentivized testneta u travnju, dok se lansiranje glavne mreže očekuje u drugom kvartalu.

Puffer/Renzo: Zajedno s Etherfiom, ovi projekti predvode u segmentu Liquid Restaking Tokena, pri čemu je ETHFI i dalje vodeći.

zkPass: Najava ZKP kriterija i događanja koja uključuju interakciju s Binance računima ukazuje na potencijal za listanje.

Babylon: Lansiranje glavne mreže predviđeno je za drugo tromjesečje, nakon događaja prepolovljenja. Babylon bi mogao postati predvodnik u sektoru Bitcoin uloga, s potencijalom za airdrope za prve NFT vlasnike.

Sleek: Ovaj Bitcoin Layer-2 projekt jedinstven je po tome što ga u potpunosti financira Binance.

Ova predviđanja ukazuju na dinamičnu suradnju između svijeta kriptovaluta i sportskih sponzorstava, naglašavajući kako digitalne valute sve više dobivaju na značaju u financiranju i promociji sportskih događanja.