PAD ZALIHA BITCOINA NA MJENJAČNICAMA DOSEGAO REKORDNE NIVOE

Uncategorized

Onchain analiza ukazuje na značajno smanjenje količine Bitcoina dostupnog na kripto burzama, koje je dostiglo najniže razine od početka 2021. godine. Prema izvještaju, tijekom prošlog mjeseca, iz burzi je povučeno impresivnih 90,700 Bitcoina, što signalizira rastuće povjerenje investitora u osobne digitalne novčanike umjesto u platforme za razmjenu.

Pokretači ovog trenda uključuju porast vrijednosti BTC-a, pozitivne vijesti o odobravanju Bitcoin ETF-ova na brzinu i anticipaciju povezanu s predstojećim Bitcoin halvingom. Ova dinamika izaziva pozitivan odjek među kripto novajlijama, pružajući im osjećaj sigurnosti i optimizma. Za razliku od toga, prijenos velikih količina kriptovaluta na burze obično izaziva zabrinutost i strah od mogućih rasprodaja i padova cijena među početnicima. Međutim, trenutno kretanje s burzi na privatne novčanike stvara dojam dugoročnih investicijskih namjera, sugerirajući očekivanja rasta cijene.

Važno je naglasiti da tržišne vijesti i kretanja treba sagledavati s oprezom prilikom donošenja investicijskih odluka, budući da tržište kriptovaluta može biti vrlo volatilno i nepredvidivo.