LAKŠE IZ FIATA U KRIPTO – MoonPay ima novu suradnju

Uncategorized

FinTech tvrtka MoonPay najavila je suradnju s ReHoldom, DeFi protokolom usmjerenim na integraciju besprijekornih opcija izravne konverzije fiat valute u kriptovalute. Partnerstvo obuhvaća različite načine plaćanja, uključujući kreditne i debitne kartice te opcije poput Apple Paya, Google Paya i bankovnih transfera.

Cijela paleta usluga
Prema priopćenju za medije, ReHold je sada korak bliže postizanju statusa “sve u jednoj” kripto platforme s najnovijim dodatkom funkcionalnosti fiat valute prema kriptu, zajedno s značajkama poput zamjena i dvostrukih ulaganja. Time se pruža decentralizirana aplikacija (dapp) korisnicima za trgovinu, ulaganje i kupnju kriptovaluta.

Platforma ima za cilj pojednostaviti iskustvo s kriptovalutama, nudeći korisnicima praktičnost, sigurnost i učinkovitost. Ovaj pristup ima za svrhu pružiti raznolik niz alata prilagođenih zadovoljavanju rastućih potreba korisnika u digitalnom financijskom sektoru.

Druga strateška objava
Ova vijest dolazi nakon još jednog značajnog partnerstva za MoonPay, koje je objavljeno u listopadu. Tvrtka je najavila stratešku suradnju s Mastercardom za plaćanja kriptovalutama i NFT-ovima unutar web3 ekosustava. Cilj partnerstva bio je istražiti integracije i prilike za lojalnost potrošača, uključujući uvođenje Mastercardovog kripto akreditacijskog sustava za sigurno okruženje transakcija u skladu s propisima. Ovo partnerstvo naglašava trenutni trend prema masovnom usvajanju, povezujući fiat valute i kriptovalute.