Mladi trgovac kriptovalutama izrešetan nasred ulice u Brazilu

Kriptovalute
Devetnaestogodišnji trgovac kriptovalutama ubijen je za volanom svog crvenog Porsche Boxstera…

Vesli Pesano Santerem, koji je stvorio bogatstvo trgujući virtuelnim novcima, upucan je tokom vožnje svog automobila kroz jedno brazilsko naselje grada Sao Pedro da Aldeia ovog mjeseca.

Sudeći prema navodima lokalnih medija, žrtva, koja je živjela u Kabo Frio opštini grada Rio de Žaneira, vozila je do frizera kako bi se ošišao kada se incident dogodio. Ubistvo je izvršeno naočigled brojnih prolaznika i sudeći prema policiji, Vesli je upucan sa najmanje četiri metka, uključujući pojedine koji su završili u gornjem dijelu njegovog tjela i jedan koji ga je pogodio direktno u glavu.

Prijatelj pokojnog trgovca kriptovaluta putovao je na suvozačkom mjestu tokom napada u kome je i sam povrijeđen. On je prevezen u lokalnu bolnicu, dok je Veslijevo telo odvezeno u mrtvačnicu radi obdukcije. Uprkos tome što je bio star svega devetnaest godina, Vesli je prema navodima stekao veliko bogatstvo kao trgovac i investitor na kriptoberzi.

On je radio u polju tokom posljednje tri godine, a brojni ljudi su ga vidjeli kao slavnu ličnost na Instagram platformi, gdje je predstavljao svoje bogatstvo i raskošan način života, dijeleći sadržaj sa svojih 133.000 pratilaca. Vesli je također imao i YouTube kanal sa 15,600 prijavljenih ljudi, kojima je dijelio savjete iz sveta trgovine kriptovalutama.

Policija još uvijek nije otkrila počinioce ovog ubistva, njihov identitet ili moguće motive koji stoje iza njega. Međutim, iako je motiv zločina nepoznat, policija i dalje traga za dokazima kako bi otkrila više informacija, u istrazi koja je još uvijek u toku.

https://youtu.be/zAOW__AHhrU