50$ BITCOINA BESPLATNO ZA SVE!!

Da, dobro ste pročitali, 50$ Bitcoina besplatno za sve koji se prijave na Celsius klikom na link!
Također, ostvarite pasivni prihod na vašim kriptovalutama do 25%!

Šta je Celsius wallet?

Celsius wallet je novčanik za kriptovalute koji za razliku od klasičnih kripto novčanika nudi veoma interesantne pogodnosti svojim korisnicima. Pod sloganom “Unbank yourself”, Celsius predstavlja potpuno jedinstvenu alternativu bankama u želji da svim korisnicima omogući što bolje uslove. Ova kompanija stavlja interese svojih korisnika pre zarade i zbog ovakvog pristupa je veoma cenjena u kripto svetu. Čak 80% prihoda Celsius-a se vraća zajednici okupljenoj oko ovog projekta.

Celsius Network sajt

Kompanija se trudi da bude što transparentnija sa svojim korisnicima tako da skoro sve podatke vezane za funkcionisanje možete pronaći na njihovom sajtu.

Kako do 50$?

Kako biste ostvarili svojih 50$ bitcoina potrebno je uraditi depozit kriptovaluta u vrijednosti od 400$. Čim to uradite nakon što ste se registrirali klikom na link, ili upisali promo kod 149553fd0b prilikom registracije, pojavit će Vam se vaših 50$ BTC u novčaniku. Moći ćete podignuti taj BTC i poslati na drugu adresu nakon 30 dana budući da 400$ mora ostati na računu 30 dana i nakon toga ih možete podići i staviti gdje želite nazad te dodati i ovih 50$ besplatnog BTC.
Bitno je naglasiti na Celsius plaća naknade za withdraw fee te da vaše kriptovalute možete besplatno dizati s njega i prebacivati na mjenjačnice ili wallete.
Također važno je naglasiti da je bitno da vrijednost depozita vaših kriptovaluta mora biti preko 400$ u trenutku depozita, a ukoliko vrijednost padne ispod to nije bitno budući da je prvi depozit bio u vrijednosti preko 400$.
Sada je pravo vrijeme za korištenje ove akcije budući da je cijena Bitcoina niska i dobit ćete svojih 50$ vrijednosti po trenutnim niskim cijenama i da ćete onda dobivati kamatu za Vaš BTC i vaše ostale kriptovalute.

Najveće kamata i najveći pasivni prihod za Bitcoin!

Celsius trenutno ima najveće kamate i pasivni prihod za Bitcoin od svih regularnih i pouzdanih DeFi i CeFi novčanika, mjenjačnica i sl.
Pouzdan je te postoji mogućnost da kamata još raste. Možete birati hoćete li isplatu svake valute tražiti u njoj (Bitcoin u bitcoin, Ethereum u Ethereum itd.) ili ćete isplaćivati kamatu u protuvrijednosti Cel tokena.
Nema minimalne uplate, kamata se dobiva za svaku vrijednost u novčaniku automatski i isplate se vrše svaki ponedjeljak i automatski se dodaju na Vaš novčanik te idući ponedjeljak dobivate više kamate budući da Vam se zbraja Vaš početni depozit s kamatom te je tako svaka iduća kamata još veća.

 

Kamata za držanje kriptovaluta u novčaniku

Ideja je da svako može da napravi Celsius novčanik i da bez obzira na količinu sredstava prima kamatu koja se kreće između 3% i 21.49% na godišnjem nivou. Kamata zavisi isključivo od toga koja je kriptovaluta u pitanju. Listu od preko 40 podržanih kriptovaluta kao i odgovarajuće kamatne stope možete videti na sajtu Celsius Network-a.

 

Ostale Celsius pogodnosti

Celsius između ostalog nudi i mogućnost slanja i primanja kriptovaluta između svojih korisnika uz pomoć CelPay opcije. Ne postoji naknada za korišćenje usluge, a transakcija se izvršava čim je potvrdite.

U partnerstvu sa Gem-om i Simplex-om, Celsius nudi mogućnost kupovine kriptovaluta kroz aplikaciju. Nažalost, opcija za prodaju još uvek nije dostupna, tako da ako želite da prodate svoje kriptovalute, to ćete morati da uradite preko nekog drugog servisa, a mi preporučamo Binance kao najsigurniju i najveću mjenjačnicu na svijetu.

Još jedna od pogodnosti je mogućnost zarade kamate na Tether Gold PAX Gold(tokeni koji su vezani za cenu zlata). To znači da je moguće dobijati kamatu za zlato u zlatu odnosno tokenu zlata.

Šta nas čeka u budućnosti i na čemu trenutno radi Celsius?

Jedna velika stvar je menjačnica u okviru wallet-a. Postoji DeFi CelSwap menjačnica koju je kreirala Celsius zajednica uz pomoć Celsius-a. Ova menjačnica je još u ranoj fazi, ali se radi na integraciji menjačnice u Celsius wallet. Cilj je da pruži usluge zamene kriptovaluta uz minimalne troškove po korisnike.

Postoji mogućnost da će Celsius napraviti svoju karticu koju će biti moguće koristiti u svim prodavnicama, poput ostalih platnih kartica. Za ovaj poduhvat imamo jako malo informacija. Pretpostavlja se da će Celsius uvesti kartice tek kada bude bilo potpuno sigurno sa stanovišta zakonske regulative.

Ideja je da se od wallet-a napravi one-stop-shop za sve kripto potrebe. Na ovaj način Celsius pokušava da ispuni svoju misiju, da uključi novih 100 miliona korisnika u kripto svet.

Zaključak

Ukratko, ovo je bio prikaz jednog od CeFi projekata koji dobro poznajemo i koji je postigao veliki uspeh u kripto svetu. Postoji mnoštvo dobrih DeFi i CeFi projekata, a Celsius je samo jedan od njih. Svaki od njih ima svoje prednosti i mane koje vredi sagledati pre korištenja.

Vjerujemo da će naredni period donijeti razne novine u ovoj sferi i probaćemo da Vas što bolje informišemo o njima. Ako Vam je ovo bilo interesantno, stay tuned, potrudićemo se da Vam predstavimo još jedinstvenih projekata iz sveta kriptovaluta.

Ukoliko još niste, pridružiti se možete klikom na link -> https://celsiusnetwork.app.link/149553fd0b
Također, možete ostvariti svoj bonus od 50$ i uokliko prilkom registracije upišete kod 149553fd0b