Pridružite se prvom HDD rudarskom fondu kako biste profitirali od novog načina rudarenja

Svi Chia bazeni koji trenutno rade rade pomoću hakiranog Chia klijenta i privatnih ključeva njihovih korisnika, uključujući hpool. Što znači da bi ti bazeni mogli jednostavno ukrasti sredstva vašeg novčanika ako to žele. NIKAD nemojte nikome davati svoje privatne ključeve, bez obzira na sve.

Projekt HarvestingPool.com pričekat će da Chia službeno podrži bazene i započeti s radom nakon što se kôd objavi. Već su unajmili nekoliko poslužitelja u SAD-u i EU-u kako bi korisnicima pružili najbržu moguću brzinu veze. Možete se pridružiti listi čekanja da biste dobivali obavijesti o daljnjem razvoju događaja i nakon što bazen počne raditi.

Neće ponuditi samo rudarski bazen, već planiraju stvoriti aktivnu i zanimljivu zajednicu, uključujući forum i chat uživo, gdje ljudi mogu dobiti pomoć u vezi s tehničkim problemima ili se jednostavno družiti. Također je cilj naplatiti najniže naknade za sve bazene.

Imaju mnogo ideja kako postupak uzgoja učiniti što ljepšim, poput jednostavnog web sučelja koje vam prikazuje vaš rezultat i status uzgoja, a koje možete provjeriti na svom mobilnom uređaju. Uz to, također žele koristiti dio naknade za bazen kako bi stvorili mjesečni sustav bonusa, gdje slučajni farmer bazena odjednom dobije neočekivani prihod od nekoliko XCH. To bi trebalo potaknuti i manje poljoprivrednike da sudjeluju u bazenu i pružiti im priliku svakog tjedna / mjeseca da ostvare neke velike dobitke.