Najava sljedećeg pokretanja vrhunskog projekta na SuperStarteru: Don-key

SuperFarm sa zadovoljstvom najavljuje sljedeći uzbudljivi projekt pokrenut na SuperStarteru: Don-key. Kao „eToro za uzgoj prinosa“, projekt želi dovesti nedostajući socijalni element u DeFi, čineći uzgoj prinosa dostupnijim i profitabilnijim za sve!

Pokretanje SuperStartera daje Don-keyu pristup dragocjenim resursima i dosezima zajednice kako bi se pokrenulo uvođenje njihovih poljoprivrednih proizvoda društvenog prinosa. SuperFarm je uzbuđen što će predstaviti ovaj inovativni DeFi projekt našoj zajednici, omogućavajući nositeljima SUPER-a da budu rani dio budućnosti financija.

 • Bijela lista otvorena: 7. svibnja u 18:00 UTC
 • Zatvoreni popis dopuštenih: 9. svibnja u 18:00 UTC
 • Don-key IDO Datum: 14. svibnja, TIME TBA
 • Ispunite svoje podatke u obrascu bijele liste
 • Pridružite se Don-keyovom Telegramu: https://t.me/don_key_finance

Don-key: Uzgoj socijalnog prinosa za sve

Vizija Don-key-a je izravna: omogućiti svima – i ne samo kriptorodnima – da sudjeluju u uspješnom svijetu uzgoja prinosa. Uz pojednostavljivanje tehničkih aspekata DeFi-a, Don-key ima za cilj unošenje snažnih socijalnih elemenata u poljoprivredno iskustvo.

Preciznije, Don-key ponudit će značajke za uzgoj uz kopiranje i jednim klikom, što znači da korisnici mogu stvoriti društvene profile i postaviti svoje individualne poljoprivredne strategije istraživanjem različitih poljoprivrednika, dodavanjem likvidnosti i “praćenjem” svog poljoprivrednika po izboru.

Kako Don-key mijenja igru ​​DeFi

Morali ste nadzirati svoja poljoprivredna gospodarstva 24 sata dnevno, neprekidno procjenjivati ​​rizike i plaćati prekomjerne naknade za plin, jučer je bilo: s Don-keyom svakodnevni korisnici DeFi-a stječu mir i mogu te kritične zadatke bez problema dodijeliti iskusnim poljoprivrednicima u skladu s rizikom i poljoprivredna filozofija.

Istodobno, poljoprivrednici sa sezonskim prinosom imat će priliku povećati svoj prihod dobivanjem pristupa velikim količinama likvidnosti, omogućujući im da zarade dodatne provizije i stvore reputaciju “poljoprivrednika rockstar”.

Vrhunski tim i ugledni navijači

Don-key vodi sezonski tim tehnoloških i kripto stručnjaka:

 • Izvršni direktor Gil Sphirman radio je za KPMG iz Tel Aviva i osnovao tvrtku za dijeljenje električnih bicikala Zoombike.
 • Suosnivač i glavni tehnički direktor Yonatan Martsiano ima snažnu pozadinu pametnih ugovora i solidnosti, kao i algoritamskog razvoja softvera za trgovanje.

Među poznatim potpornicima i VC-ovima projekta su Black Edge Capital, AU21, Genesis Block Ventures, Spark Digital, Solidity Ventures, MoonWhale, Banter capital i Morningstar Ventures.

Uslužni program Don-key Token ($ DON)

Ekosustav Don-key napajat će izvorni komunalni token Don-key ERC-20. Posjedovanje tokena omogućit će korisnicima pristup ekskluzivnim pogodnostima i korisnim uslugama:

 • Pristup VIP poljoprivrednicima
 • Smanjene provizije za prinos
 • Sposobnost ocjenjivanja poljoprivrednika
 • Upravno pravo glasa o novim značajkama i integracijama

SuperFarm je uzbuđen što će pratiti Don-key na njegovom putu demokratizacije uzgoja prinosa i donošenja socijalnijeg i opširnijeg iskustva u DeFi!

Don-key Tokenomics

Oznaka žetona: $ DON

Ukupna ponuda: 100.000.000

Početna cirkulirajuća opskrba: 8.441.500

Cijena zadnjeg kruga: 0,12 USD

Početna tržišna kapitalizacija na listi: 1.012.980 USD

Zaključavanja

Javno: Nema zaključavanja

Likvidnost: Nema zaključavanja

Sjeme: 10% pušteno na TGE, zatim dvomjesečna litica, zatim linearno puštanje preostalih 10 mjeseci (ukupno 12 mjeseci)

Privatni: 15% objavljeno na TGE, zatim dvomjesečna litica, zatim linearno puštanje tijekom preostalih 10 mjeseci (ukupno 12 mjeseci)

Private Two: 15% pušteno na TGE, zatim dvomjesečna litica, zatim linearno puštanje preostalih 10 mjeseci (ukupno 12 mjeseci)

LP / Farming: Linearno izdanje tijekom 36 mjeseci

Marketing: 2-mjesečna litica, zatim linearno puštanje za preostalih 8 mjeseci (ukupno 10 mjeseci)

Dev Pool: Linearno izdanje tijekom 36 mjeseci

Tim: 12 mjeseci litice, zatim linearno puštanje u preostalih 12 mjeseci (ukupno 24 mjeseca)

Savjetnici: 2 mjeseca litice, zatim linearno puštanje u preostalih 8 mjeseci (ukupno 10 mjeseci)

Rezerve: 3-mjesečna litica, zatim linearno puštanje u preostalih 12 mjeseci (ukupno 15 mjeseci)

Don-key društvene veze

Web stranica: https://don-key.finance

Twitter: https://twitter.com/don_key_finance

Telegram: https://t.me/don_key_finance

Srednji: https://don-key-finance.medium.com

O SuperFarmu

SuperFarm je protočni DeFi protokol koji je dizajniran da prikaže korisnost bilo kojem tokenu pretvarajući ga u NFT farmu bez potrebnog koda. S inovativnim paketom vizualnih alata, svaki projekt sada može postaviti najuzbudljiviju novu farmu na svijetu s prilagođenim pravilima koja potiču ponašanja koja im je najcjenjenija. Lako je nagraditi pružatelje likvidnosti, potaknuti duže uloge ili čak pružiti poseban pristup uslugama vašeg projekta putem NFT-a s uslužnim programima.

SuperFarm pruža most između trenutnih kripto ekosustava i eksplozivne industrije igara na sreću. NFT-ovi SuperFarma i službenih partnerskih farmi dobit će korisnost u stvarnim AAA video igrama, u ovom ekosustavu NFT-ovi više nisu samo pikseli na zaslonu, već imaju moć otključavanja jedinstvenih digitalnih iskustava.

Web stranica : https://superfarm.io

Twitter: https://twitter.com/SuperFarmDao

Telegram: https://t.me/SuperFarmDAO

Telegram ANN: https://t.me/SuperFarmANN