Ripple je u posljednjem tromjesečju prodao dvostruko više XRP-a, jer raste potražnja za njegovom ODL uslugom

Uncategorized

Ripple-ova XRP prodaja porasla je za 97% u prvom tromjesečju, a tvrtka je pripisala rast svom fokusu na RipplesNet-ovoj usluzi likvidnosti na zahtjev.

Unatoč tekućoj pravnoj bitci s Komisijom za vrijednosne papire , Ripple je izvijestio o 97% povećanju prodaje XRP-a za prvi kvartal.

Ripple je objavio svoje izvješće o Q1 tržištima 6. svibnja i otkrio da se ukupna prodajna neto kupnja povećala sa 76,27 milijuna USD u Q4 2020. na 150,34 milijuna USD u Q1 ove godine.

Ripple je primijetio da je porast prodaje bio pod vodstvom rastuće potražnje za uslugom RippleNet-ovog obrtnog kapitala likvidnosti na zahtjev ili ODL-om:

“Povećanje prodaje XRP može se pripisati dubljem angažmanu ključnih ODL kupaca. Već više od godinu dana Ripple se ne prodaje programski. “

Tvrtka je dodala: “Ripple se nastavio baviti prodajom kako bi podržao ODL i ključne infrastrukturne partnere kao dio pružanja povećane XRP likvidnosti za poboljšanje ODL iskustva određenih kupaca, uklanjajući potrebu za predfinanciranjem i omogućujući trenutna globalna plaćanja.”

Prema Rippleu , ODL omogućuje klijentima RippleNet-a izvor trenutne likvidnosti u XRP-u koja se može pretvoriti u međunarodne valute u roku od tri sekunde, uklanjajući potrebu za držanjem unaprijed financiranih računa za međunarodna plaćanja.

Tvrtka je također izvijestila da je tijekom tromjesečja tri milijarde XRP oslobođeno sa svojih masovnih escrow posjeda – međutim 2,7 milijardi XRP vraćeno je novim escrow ugovorima.

Neki su nedavni preporod XRP-a dijelom pripisali kupnji 40% udjela u laboratoriji Ripple u tvrtki za prekogranična plaćanja Tranglo, koja je stečena kako bi proširila svoju ODL uslugu u jugoistočnu Aziju.

Sheraz Ahmed, domaćin podcasta Udruge Crypto Valley i upravljajući partner u Storm Partnersu, dobavljaču kripto i blockchain rješenja, rekao je 9. travnja za Cointelegraph da:

“XRP-ov zamah potaknut je novoobjavljenim Rippleovim udjelom od 40% u vodećem azijskom prekograničnom procesoru plaćanja, Tranglo. Partnerstvo će nesumnjivo povećati Rippleovu izloženost azijskom tržištu. “

Uz to, novčanici koji drže između milijun i 10 milijuna XRP porasli su za 6,3%, s 1,125 u Q4 na 1,196 u Q1.

Slučaj SEC koji navodi da Ripple Labs prodaje neregistrirane vrijednosne papire u vrijednosti od 1,3 milijarde dolara, čini se, ne sprječava velike igrače da povećaju svoje udjele. Izvještaj je otkrio da se broj XRP kitova u Q1 povećao za 3,5%. Tvrtka je podatke objavljivala putem tvrtke Santiment, koja je pokazala da su se “novčanici s kitovima” s 10 milijuna XRP ili više povećali sa 308 u Q4 2020. na 319 u Q1 2021.

Prema podacima CoinGecka , cijena XRP-a porasla je za 648% u posljednjih 12 mjeseci. John Wagster, odvjetnik tvrtke Frost Brown Todd razgovarao je s Cointelegraphom 18. travnja i pripisao je mamutnu zaradu XRP-a krupnosti na kripto tržištima općenito, a ne nedavnom skupu legalnih pobjeda tvrtke u obrani slučaja SEC .

U protekla 24 sata više od 14 milijardi dolara XRP promijenilo je vlasnika i trenutno stoji po cijeni od 1,59 dolara, s tržišnom kapitalizacijom od 73 milijarde dolara.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com