Chia Nova blockchain i pametna platforma

Nova blockchain i pametna platforma za transakcije koja je lakša za upotrebu, učinkovitija i sigurnija

Mainnet izdanje

Kriptovalutu bi trebalo biti lakše koristiti nego gotovinu, teže ju je izgubiti i gotovo je nemoguće ukrasti. Svatko tko želi potvrditi transakcije trebao bi moći stvarati coine bez jednokratne opreme ili velikog računa za struju.

9. febraua  objavljen je poslovni dokument i glavna mreža za uzgoj  nagrada pokrenuta je u petak 19. marta 2021. Transakcije će biti omogućene 3. svibnja 2021. oko 10:00 PDT.

Chia Network razvija blockchain i pametnu transakcijsku platformu koju je stvorio izumitelj BitTorrenta, Bram Cohen . Primjenjuje prvi novi Nakamoto konsenzus algoritam od Bitcoina 2008. Dokazi prostora i vremena zamjenjuju energetski intenzivne „dokaze rada“.

Chialisp je Chia-in novi lančani programski jezik koji je moćan, lak za reviziju i siguran. To će učiniti kriptovalutu lakšom za korištenje od gotovine ili kredita. Referentni pametne transakcije trenutno na raspolaganju su: atomske swapovi , ovlašteni primatelji , nadoknadivi novčanike , multisig novčanike , stopa ograničena novčanike i boji kovanice .

Instalirajte Chia Blockchain i budite već danas dio budućnosti.

https://github.com/Chia-Network/chia-blockchain/wiki/INSTALL